uFeel.me
ЛЮБОВТА
Автор: galenavyrbeva,  17 октомври 2011 г. в 14:18 ч.
прочити: 215

Любовта

 

На Иви

 

Усмивка вместо залп от обвинения,

целувка вместо огън от плесник.

Любовта—утеха без съмнение

и празник в свят коварен и безлик.

 

Прегръдка вместо думи—оскърбление,

ръка за помощ вместо порив див.

Скръбта затваря пътя за спасение

от завист и обида в свят лъжлив.

 

Любовта е глътка старо вино,

благодатна почва в спомен мразовит.

Дар от рая, пламъче нетленно

в дълбините на душата вечно скрит!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me