uFeel.me
Криеница /Търси братчето си Деси.../
Автор: mt46,  1 юни 2013 г. в 14:28 ч.
прочити: 385
Търси братчето си Деси:
 - Петърчо, кажи, къде си?
 - Ами... скрил съм се зад скрина...
 - Хайде, обедът изстина!...
 - А сега съм до дивана...
 - Ей сегичка ще те хвана!
 - В шкафчето сега се крия...
 - Май си пийнал пак ракия!...
 - Малко тъмно е... и страшно...
 - Хайде, чака те домашно!...
 - Ох, сега пък ми се ака!...
 - Хей, да знаеш, бой те чака!...
 - Искам Мишо... със шамара!...
 - А шамарчета на скара?...

 - Вечно ми се кара Деса
и се прави на принцеса...
Но ще види тази фея -
като стана по-голям от нея...

Марин Тачков
\"Златното дете\", 2005 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me