uFeel.me
Коте -водолаз
Автор: tanq_mezeva,  24 юни 2011 г. в 22:07 ч.
прочити: 455

Малко пухкаво писанче,
рошавото мърморанче,
във дома ни днес гостува,
иска то да се...  наплува.

Влезе плахо, мълчаливо
поогледа се страхливо,
взе да души със нослето
и замятка опашлето.

Покатери се на стола,
поогледа смело хола,
после скочи - хоп!- на шкафа,
а от шкафа... под чаршафа.

Гмурна се като в реката,
и \"дълдиса  под водата\".
- Мяу, мяу! - страшен водолаз -
Вижте ме, това съм аз!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me