uFeel.me
Коледни подаръци
Автор: Kasiana,  24 декември 2012 г. в 06:37 ч.
прочити: 190

Баба подари ми книжка.
Дядо – електронна мишка.
Мама шапка ми оплете.
Тати с пумпал се отчете.
Кака – своето портретче.
Батко – малко самолетче.

Санта Клаус през комина
ръсна сняг и си замина –
бях поискал в писъмцето
сняг да ми роди небето –
със шейната си любима
да се спускам цяла зима.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me