uFeel.me
Капитанско
Автор: Lucky,  25 май 2012 г. в 23:56 ч.
прочити: 353
Хайде, лято, тръгвай с мене!
Плаване ни чака с теб!
Виж ме, аз съм капитана,
ти ще вържеш бриза със конец!
Нека с нас да бъде 
и платната да издува,
корабът е пълен със мечти!
Да се бавим никак не си струва!
Хайде, лято! Руля завърти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me