uFeel.me
Какво правят бебетата?
Автор: panterka,  16 юли 2012 г. в 16:06 ч.
прочити: 318
Спят, ядат, играят,
в памперса - е, всички знаят,
опознават този свят
и, между другото, растат.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me