uFeel.me
KOTE
Автор: sisonykaloto,  8 октомври 2012 г. в 17:55 ч.
прочити: 246

 

Чудя се какво ще стане 
с рибките ми във легена?
Котето ако остане 
сам-самичко дълго време?


Виж го как стои и гледа,
гладен поглед им раздава.
Целия леген огледа,
нещо страшно май ще става.

Първа, втора, трета, пета,
всички риби наблюдава.
С тънките си остриета 
сенките им очертава.

Още малко ще потрая
и направи ли белята,
без да се замисля, зная,
ще го сритам зад вратата!

28.09.2012 Силвия Даракчиева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me