uFeel.me
Игра на рими - 5
Автор: mt46,  31 май 2013 г. в 11:36 ч.
прочити: 542
Тъй ми казва кака Вярка:
\"Всичко трябва да е с ..................

Гошо има навик лош -
кара я през куп за ...............

За всеки случай пък Драгоз
на всяка супа слага.....................

Дърветата недейте да сечете!
Ще ги познаете по ..............

Поучава умно госпожата:
\"Къси са краката на .............

Някога ще разберем ли, брат -
кой е кум и кой е .........

Така ми казва кака:
\"Не спорИ с ..................!\"

Дано ни води към Доброто пътят -
макар че вълците водата ..............

Марин Тачков

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me