uFeel.me
Игра на рими - 3
Автор: mt46,  27 март 2013 г. в 23:04 ч.
прочити: 1455
*     *     *
Славейчо носа си вири -
хем си пее, хем си .................

По математика Радко е слаб -
но е силен по техно и ..............

Усмихни се, фотографът ще те снима -
а снимката е като твоя ......................

Доста е хаплива Руми -
хапе не с уста, а с ...................

Петър дърпа косата на Ачка -
сякаш косата й е ......................

Момичето, което трудно става,
се нарича ...................................

Подхлъзна се Елена на ръба -
затова я заболя .........................

Хубаво говори Румен -
казват, че е .......................

*     *     *

Дядо пожела на Зорка:
\"Като баба си да станеш ..............................!\"

Комар върху Марко лежи
и се пита - не му ли.................

Изяде Деси десет крема -
сякаш има два ......................

Над Капка малка капка капна -
уста отвори Капка и я ....................

Към дядо баба вой надава:
\"Да не съм ти дойна .....................!\"

Ето, иде баба Петра
със тояга два-три ..........................

Кака ми Анастасия
е на всяка чорба .........................

Остаряла е баба ми Тошка -
сменя кон за ................................

Марин Тачков
\"Деца със слънчеви лица\", 2002 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me