uFeel.me
Госпожо, с добро ни помни
Автор: Шкафчето,  19 май 2012 г. в 12:49 ч.
прочити: 613
Пораснах вече и тази есен
ученичка ще съм в първи клас,
но завинаги аз ще запомня
туй що научих, госпожо, от вас!

Ще помня нашата група \"Усмивка\",
детските песни, закачки, игри...
Не ще забравя и съветите Ваши
как с всички хора да бъдем добри!


Целувам Ви днес, мила госпожо,
така - по детски, със сълзи в очи
и с таз целувка ви аз пожелавам
да бъдат радостни Вашите дни!


След нас идват други дечица
и тях учете да бъдат добри,
те като нас с любов ще ви слушат...
Госпожо мила, с добро ни помни! 

18.05.2012 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me