uFeel.me
Гатанка
Автор: Jullie,  3 март 2011 г. в 16:18 ч.
прочити: 539

Ще поканя, ей така,
с нова книжка под ръка,
днес във детската градина.
странник весел да намине.

Никой няма да се сърди -

с него сладко ще побъбрим.
Ще се радваме, нали,
книжка да ни подари.

Пълна с цветни чудеса -

с гатанки за нас, деца.
Знам, че ще е интересно
и ще ги научим лесно.

Имам гатанка за вас:

Пише стихчета за нас -
прякорът му е Бърборко.
И се казва чичко ..........
                         (Борко)


03.03.2011

Julie

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me