uFeel.me
Еньовден
Автор: aborigen,  24 юни 2012 г. в 08:48 ч.
прочити: 420

Разведрени, в утрин ранна,

свежа и благоуханна,

със усмивки на лицата

тръгват с кошнички децата.

Слънчо неизгрял е още

и в дола несветнал нощ е,

но за Билебер е време!

Билки росни да береме,

че са днес най-лековити.

Сили чудодейни скрити

са в цветчетата омайни.

Те целебните си тайни

с радост ще ни подарят.

Билки днеска се берат,

билки, за да бъдем здрави.

По горички и морави

тръгвайте развеселени.

Днес, дечица, Еньовден е!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me