uFeel.me
Детство
Автор: galenavyrbeva,  30 ноември 2011 г. в 19:36 ч.
прочити: 200

В този миг усмихва се небето

с лъчи от слънце днес си озарен.

Пълно с благодарност е сърцето

за настъпилият нов тържествен ден.

 

Ти огря над смелите надежди,

и за първи път проплака във нощта.

На този ден са сбъднати копнежи

от вярната родителска ръка.

 

Името ти носи сто усмивки,

гласът ти е роден във светлина.

На този ден тържествен ти роди се,

и завинаги донесе любовта.

 

Хората до себе си докосна,

в миг с промяна вечно озари.

Радост във сърцата им допусна

с очичките си живи ги плени.

 

Те разбраха бащинството в цялост,

и своита отговорност във любов.

Пътят днес вещае им реалност

в нощен плач, и нов различен зов.

 

Детето носи щастие и гордост.

Семейството сближава и гради,

но този миг за нас е ден на радост,

и нека Бог със здраве тебе озари.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me