uFeel.me
Дървото на детството
Автор: mt46,  7 април 2011 г. в 12:51 ч.
прочити: 449
От малка е обикнала Дилянка
да тича по вълшебната полянка...

Да седне под Дървото - да чете...
Или - да слуша песен на щурче...

И да погали тя засмяно цвете,
да свирне на немирните врабчета...

Да хване бръмнал бръмбар изведнъж...
Да лапне бързо две-три капки дъжд...

Щом куче зло към нея зъби точи -
веднага на Дървото тя ще скочи. -

То силно я прегръща... И шепти...
Посипва я с цветчета от мечти...

Марин Тачков
26 януари 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me