uFeel.me
ДЯДО, КАЗВА МАЛКОТО ДЕТЕ
Автор: dobromirpenkov,  30 май 2011 г. в 19:13 ч.
прочити: 355
 

ДЯДО

\"Дядо\" - казва малкото дете.
\"Дядо\" - казва малкото ми внуче.
Дядо детски приказки чете,
дядо на добро ги учи.

\"Дядко, колко те обичам\"-
казва ми Кристина.
\"Дядко, колко си добричък\" -
весело ми казва Филип.

Знам, ще порасте Кристина,
като дядо стихове ще пише.
Ще ми подари картина,
щом като порасне Филип.

Но сега край мене тичат
весели и Филип и Кристина.
Като братчета се те обичат -
в смях и този ден премина.

Тъй щастлив е днеска дядо,
с внук до него и със внучка,
и затуй сърцето му е младо,
и затуй той на добро ги учи.

 06.02.2010 г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me