uFeel.me
Чу ли я?
Автор: tanq_mezeva,  20 май 2011 г. в 22:22 ч.
прочити: 549
Лястовичка, малка, бяла,
от далеч е долетяла,
рожбите си да роди
тя по нашите земи.

Под стрехата кът намери,
с човчицата го измери.
Тук да бъде! -  тя реши,
дом за детските мечти.

И започна... без умора,
сламки да събира в двора,
ред по ред да ги реди,
къщата да построи.

Ден и нощ летя безпирно,
упорито, тихо, мирно
и... гнездото съгради 
със любов, против беди.

После... радостно запя,
песен звънка от душа.
Щастието призова.
Чу ли я? Това е тя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me