uFeel.me
Болна
Автор: sisonykaloto,  8 ноември 2012 г. в 08:11 ч.
прочити: 275
Вчера в детската градина,
мокрихме се с Веселина.
Разболях се и сега,
вече втори ден лежа.

Имам пак температура,
няма как да бъда щура.
Заболя ме и главата,
че не съм на вън с децата.

Мама ми направи пай,
да си хапна с билков чай.
После пак сироп ще пия,
ще ме маже със ракия.

Слагам аспирин в устата,
някой чука на вратата.
Май е доктор Иванова,
и сестрата Димитрова.

Със слушалките големи,
нямам никакви проблеми.
От спринцовката с иглата,
ще ме чуят в махалата.

Ех, да бях послушна вчера,
както казваше ми Вера.
Здрава щях да бъда аз,
нямаше да съм у нас.

С другите деца на двора,
щях да тичам без умора.
Пак ме заболя главата,
трябва да лежа в кревата.

07.11.2012г.
Силвия Даракчиева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me