uFeel.me
Баба Марта
Автор: Jullie,  1 март 2011 г. в 16:24 ч.
прочити: 657

Баба Марта рано стана -
хвърли топлата пижама.
Няма време да поспива -
има прежди да навива.

За дечицата засмени,
всички - бели и червени,
мартенички от зарана
да преплита се захвана.

Всяко бяло влакънце
е от сняг, но от сърце,
със червено тя завърза.
Трябва само да побърза

да ги върже на ръчички
на големи и мънички.
Никого да не забрави!
Да сме радостни и здрави!




(подарено на Фили)
01.03.2011
Julie

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me