uFeel.me
Баба Марта
Автор: tanq_mezeva,  1 март 2010 г. в 08:35 ч.
прочити: 492
Защото умна е жена
и може с всичко да се справи,
баба Марта пожела
мартенички да направи.

Усука бял с червен конец,
вплете в тях любов с надежда,
детелинка за късмет
и слънчев лъч, да ги зарежда.

Така усмихната, добра,
закичи първо с тях децата.
Щастие им пожела,
весела да е играта.

На воля здрави да растат,
с бузки, алено червени.
В живота смело продължат
с мартеничките засмени.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me