uFeel.me
морска вълна (цикъл НАФОРА)
Автор: CHAR,  7 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 759
бушуваш
като океан
кипиш
дерзаеш
даряваш само приливи
отливи не знаеш
обливаш с топлите течения
всички айсберги във мен
разтапяш ме
във сладките мъчения
на твоята дълбочина
пленен
с моторница не мога да преплувам
необятния ти светоглед
само с ветроход ще те милувам
плах и ласкав като теб
пяна непокорна аз сънувам
гребенът наперено се вие
солено всичко в мен прониква
живецът мой последен да изпие
не мога никога да кажа
че си моя
или нечия
ти отминаваш с вятъра
опустошаващо и знаменателно
като морска сирена
оплиташ
упоените ми сетива
като сърфист се гмуркам в тебе
невероятна отрезвяваща
морска вълна

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me