uFeel.me
из "Докторски неволи\" (1)
Автор: nella_gold,  6 май 2010 г. в 13:18 ч.
прочити: 507
Предизвикано от pin4e &  сие.
Да съ чите по пудразбиране! \"Wink\"




Прифанала съм болес, явну –
кракъ ми на тесто прилича.
При дофтура ш’ ‘ода, ‘начи!
Той гледа странно изпуд очилатъ,
а аз - насреща. Чакам диагнозъ.
Оглежда мъ. от врататъ йощи,
ъхъ, със поглед мъ съблича...
Чака ...иротична позъ.
Сиди и цъка, драска нещу,
па най-накрая тъй ми речи :
-Краката ‘дигай, ама честу!
Аз гледам, чудя му са... Как пузна?
Туй секс как’о йе – нещу го забра’их!
Мискинина му нийеден! Що тъка!?
-Бре, дофтуре, ква й тая диагнозъ?
Ти виж – кракъ ми е отекъл, нещу...
Па той ма гледа, врътка химикаля,
пуглежда мъ над очилата вещу
и ми надрасква някаква билешка.
Читъ я, гледам я – чужбинска!
Брей, умното е умно, ‘начи-
исписал ми е куп илачи!
‘Земах билешката, мърморя нещу.
Затръшнах му вратата спешну!
Отидох ду аптекъта. Зловещу -
илачите ми струват три... заплати!
Тогаз премина болката проклетъ!
Чи тез пари, наместо за илачи,
бих дала ги за ласките на... кмета!
( пучти като една Метреса!)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me