uFeel.me
езерна водица (цикъл НАФОРА)
Автор: CHAR,  7 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 396
езерна водица
тиха ненапита
без водовъртежи
без подломи скрити
що си тъй покорна
я не се преструвай
направи вълничка
апострофи сторвай
малката опортюнистка
лекичко тъдява
ситнички целувчици
почна да раздава
само че на мене
ми запази милата
изненада......
плитка
със която гола
цяла се увила

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me