uFeel.me
Зима с дъх на лятна свежест
Автор: qneva,  11 април 2012 г. в 00:03 ч.
прочити: 265
Зная, че някъде те има
и зная, че носиш много топлина,
но търся те не те откривам
що значиш питам се сега?
Казват ми била си слънце,
и от дъгата правиш ледове.
Казват още, че си грешка,
създаваща нови грехове.
Била си страст и тежка болка,
от тъмното тачиш светлина.
Била си бреме и си тежест,
но, аз те искам така прозаична
за мен ти си зима с дъх  на лятна свежест. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me