uFeel.me
Жена
Автор: sl1n4o,  9 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 503
Бедна съм, но съм красива.
Може да съм от бедно семейство,
но съм с голямо сърце!
За жалост никой не го вижда
и от това много ме боли!
О, господи защо такава си ме
създал, защо не съм
като другите красива и добра!?
Само ако можех да стана красавица,
бих направила много неша!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me