uFeel.me
Всяка нощ - 2
Автор: gmihov,  25 март 2011 г. в 01:05 ч.
прочити: 136

Всяка нощ,

до немощ

духът ми,

душата ми

е в ефира

на Всемира

твоят дух,

твоята душа

да дирят там

да не бъда сам.

Там,

в лоното на богове

без ветрове

с теб да сме в рай,

в рай до безкрай,

радостни щастливи

и вечно живи,

като Бог и богиня

с усмивка на устата,

и огън в сърцата

със страст в телата

и блаженство в душата,

извисени над теглила

и земни патила.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me