uFeel.me
Вечност 2
Автор: Anior,  2 юли 2011 г. в 17:03 ч.
прочити: 289
Красива, 
Любовта донесе,
сърцето ти.
Да видя аз.
Какво е щастие безмерно,
какво е най-ефирна страст.
Докосна ме с най-свидни длани.
Целуна ме с уханна плът.
И тръпнеща от лудостта ни,
потръпна с радост мойта гръд.
По кожата, кашмирно мека,
една сълза се спусна в миг.
Солената от ней пътека
уста отпи.
Отрони вик
в блаженство.
Сладки вопли в неземни мисли
и екстаз.
Единственото съвършенство
чрез теб познавам аз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me