uFeel.me
Във Вселената
Автор: gmihov,  27 юни 2011 г. в 23:25 ч.
прочити: 125

Във Вселената безкрайна,

на арената необятна,

мрак и светлина

водят борба вечна,

борба безконечна.

Ярки звездни лъчи

Пробиват мрачни глъбини.

Светлина навред сят

истини да огреят.

Да няма мрак - тъмнина.

Да има чиста светлина.

Да няма черно зло.

Всичко да е добро.

Да е чиста всяка душа.

Спокойно тя да диша.

В неволя, мрак да не въздиша.

Да бъде божествено висша.

С Вечността - Бог да се слива

и вечно тя да е щастлива.

1997г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me