uFeel.me
Усетих топлина..
Автор: linapaint,  19 юни 2013 г. в 18:48 ч.
прочити: 486
Повярвах на ръцете ти,
защото усетих топлина...
Повярвах на устните ти,
защото събудиха у мен
женствеността....

Но, твоето мълчание...
показва от вътре ...
сърцето ти
и какво направих че истина
Какво поисках,
че от литна....
А погледат ти,
как следеше
стъпките ми, в нощта
И с поглед казваше че,
ще има продължение  нощта...
Но вятър те отвел и изтрива
сянката на твоята снага....!!!
------------------------------
19/06/20013 /    Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me