uFeel.me
Тя
Автор: zi_Spider,  21 декември 2009 г. в 10:29 ч.
прочити: 312
Тя притежава тишината
на горялата душа.
Тя разпилява аромата
на опасна красота.

Тя със мъдрост достолепна
ме погледна във очи,
приближи ме и прошепна
да завърша този стих.


из \"Дневникът на сънищата\" част (V/VI)

2009-12-21

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me