uFeel.me
Трудния път...
Автор: linapaint,  8 декември 2012 г. в 10:50 ч.
прочити: 440

Oставяйки всичко мило и ценно
поемаме трудния път...
бодлите кършим неволно
децата след нас
във мир и любов
за да творят...
поемам въздух прашен
а сърцето...
като че ли с нож е пробито
всичко изпущат ръцете...
а живота, бързо тече...!
забравих семейство... какво е
съпруг, деца и топлина
нама я стряхата родна
корен изгнил ще открием
напоен със капка сълза...

........................

08/12/2012/ Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me