uFeel.me
Три съвета
Автор: ninalubomirova,  24 юни 2011 г. в 15:39 ч.
прочити: 269


Не се предавай
напред продължавай
не тъгувай ти
а сбъдвай твоите мечти
но за да мечтаеш
редно е три неща да знаеш
обичай вярвай и се надявай
хубави мечти изживявай
ако не ги изживееш ще съжаляваш
и тъжен ще ставаш

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me