uFeel.me
Ти... в тишината...
Автор: pavli,  7 септември 2010 г. в 20:17 ч.
прочити: 2136

                Когато мълчанието е с вибрации любов...
                           ... просто е вълшебно...

                           Потопени в безвремие...
             което винаги казва много... най-много...

         Вали тишината… приспивно... топло-сънено...

                     С устни в стих ме сътворяваш…



                                               ***



     Ти пожела… Поканих те… Във скритите ми светове…
     Да ги пребродиш… Да опознаеш… Да се докоснеш…
     До тихото на устните… До трепета на пръстите…
     До моето сърце… В едно пътуване… В една любов…
                             С усещане за вечност...
                                          … … … 

                                                                © Павлина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me