uFeel.me
Тъжна пролет
Автор: ninalubomirova,  23 март 2013 г. в 18:55 ч.
прочити: 293

Ако беше пролет
ще идваш с птичи полет
ако беше зима
пухкав сняг ще има
но ти само сълзи рониш
и пролетта гониш
не тъгувай ти
всичко хубаво теб ще сполети
но пред хората се усмихни
и ще си щастлива ти

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me