uFeel.me
Тъга
Автор: Rossi_Ilieva,  31 януари 2011 г. в 23:44 ч.
прочити: 226
Всяка вечер си в съня ми.
Очите ти са две звезди,
косата - грейнала коприна,
докосвам те - това си ти!

Красиво, мило, слънчево дете,
което толкова обичам!
Прегръщам те, целувам те
и нежни думи аз изричам.

Уви...насън...Наяве си далече
и знам, че там ти е добре,
но идваш във съня ми всяка вечер,
любимо, скъпо, миличко дете!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me