uFeel.me
Цикли от стихотворения №7
Автор: totu,  10 декември 2011 г. в 22:27 ч.
прочити: 265
В прахта за теб се ровя... с надежда една, че ще открия своята съдба!

Докато в очите ти надничам, ти душата ми на разсичаш и на болка ме обричаш...

Вярвам, че и слънцето блести... като мен в твоите мечти!

... Не мога, да забравя спомена безценен... който ми дари и самотата която подари!

В празна стая, като малък дух... витая!

\"Цикли от стихотворения №7\" December 8 - 23:23

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me