uFeel.me
Стихо за четвъртък
Автор: mt46,  30 май 2013 г. в 13:39 ч.
прочити: 356
Днес, любима, е четвъртък...
Хайде, да се завъртим! 
Да направим нов завъртък...
Като птици да хвърчим! 

Над поляни любоцветни,
над любовни върхове...
Над суетни силуети,
над омрази, страхове...

И да се завърнем в Рая -
с нововлюбени сърца!
Пътят е любосияен.
С верен спътник - Любовта...

Марин Тачков
30 май 2013 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me