uFeel.me
Сребърен дъжд
Автор: qneva,  9 март 2013 г. в 06:16 ч.
прочити: 290
Глътка си свежест от ранното утро,
носещ копнежа на сребърен дъжд
чак сетивата ми замигаха бодро,
от уханието на истински мъж.

На страховете ми си най големия враг
на неспокойните нощи даряваш утеха,
на рамото ти място за мене има пак,
а устните ми отново към твоите поеха.

Не можеш с длани да скриеш този блясък в очите,
нито би заличил аромата първичен
вече знам този свят сега романтичен,
позволи ми до лудост да те обичам. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me