uFeel.me
Спомен за моята леля
Автор: Rossi_Ilieva,  14 февруари 2011 г. в 00:53 ч.
прочити: 1347
Една жена замина си от този свят,
жена добра и тиха, и сърдечна.
Отплува тя на по-добрия бряг,
но в моето сърце остава вечно.

Тя беше слабичка, но силна духом.
Тя беше бедна - със сърце голямо.
И бе готова да посрещне всеки,
да приюти и стопли...
             ... но вече я няма.

Достоен живот и нелепа смърт.
Защо така се случва със добрите хора!
Та нямаше ли кой във този час
да подаде ръка, да влезе в двора...

Така е писано - съдба...
Сега ни гледаш от небето.
Та ти самата си звезда!
И пак помагаш, като светиш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me