uFeel.me
Сегашното не е за нас
Автор: Etchi,  30 май 2009 г. в 11:53 ч.
прочити: 568
За модерните технологии и идващата от тях промяна
хортуваха (krasimira1) бабаКраска и (Etchi) баба Ана

От модерни технологии, чак лошо да ти стане,
то сегашното живот ли е, кажете ми бе хора?
Като викнех „Булка, уууу..." дикиш ще хване,
комшийката по някое време вясва се на двора.

Права си сестро, права си... че и отгоре даже,
всичко някога беше... на ръка една разстояние.
Сега ни чувам, ни виждам, ни има кой да каже
здравей на живо, да сетя близост и внимание...

Сега всичко за по-лесно навряно е в една кутия
джанъм, като не знам кое как мога да открия!?
Тука - вика ми нета - не може да влезеш бабо,
там пък предаването на сигнала ми било слабо...

А някога като си спомня, какъв ми бе сигнала
и как влизах с гръм и трясък... а как излизах...
Пък сегашното какво е? Бъра бъра, ала бала,
докат всичко разузная, все нокти си изгризах.

Не мой така с лошо сестро, недей са изяжда,
ама така като гледам, не могат на вкара в пътя.
За приказките няма да стихне нашата жажда,
най-много скоро ще да взема да хваня прътя...

Съгласна съм за прътя, с две ръце го хващам,
здраво нещо си е, не като този пусти виртуал.
Пък хвана ли го - залитам, леко са поклащам,
от кръста сестро... боли ма... нали е остарял.


27.05.2009г

(цикъл  "Съавторски" , "Похортували си баби млади")

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me