uFeel.me
Сълзи
Автор: zi_Spider,  25 декември 2009 г. в 14:21 ч.
прочити: 346
Изразът на поривът на мислената
страст към предусетени тъги –
тЕ болят, но и разкриват истината
за всички неизказани лъжи.

БезврЕмевата слабост на измяната
или трошливата реална сухота –
безсилни са пред тихата, промяната
от ударът на искрена сълза.


из \"Дневникът на сънищата\" част (III/VI)

2009-12-25

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me