uFeel.me
Роден край
Автор: Rossi_Ilieva,  7 февруари 2011 г. в 01:25 ч.
прочити: 221
Всяка нощ назад се връщам
по пътя прашен в оня райски кът.
И виждам бащината къща,
и скъпите лица ме там зоват.

Тя, бащината къща е далеко,
но в мислите си аз съм там,
пътувам нощем във съня си леко
и искам обич, топлина да дам.

Минавам по познатите пътеки,
пресичам китните балкани.
Любимите места са в мислите на всеки
във приказната светлина обляни.

Вървя по булеварда чуден,
а истината е една и съща.
Човек, където и да бъде,
при своя корен пак се връща.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me