uFeel.me
Ритъмно усещане (Zefpet и Etchi)
Автор: Etchi,  27 юли 2009 г. в 12:45 ч.
прочити: 612
                 (Zefpet и Etchi)

Бих искал да летим във танца вихрен,
във такт красив, усмихнато метежен,
пред теб на колене съм с нежно цвете,
прогонвайки далеч страха суетен. 

За нас ни страх, ни време са преграда
разгарящ ритъм води ни телата,
пулсира такт във вени без пощада,
не дави болка... в полет е душата...

Чуй музиката колко е красива,
ти помниш ли любимата ни песен?
Ще бъдеш ли наистина щастлива
във танца наш, от спомени унесен?

Любима песен  (щастие съм, цяла)
тя влива нежност, гали сетивата...
Да удължим мига... дъха  съм спряла
Не стъпваме, летим сред небесата.

Във ритъма познат пак ще се срещнат 
очите ни, изгарящи от жажда.
Ръцете ни докосват се горещо,
усмивките остават за награда.

Последен танц, преди да промълвим
поредното болезнено \"До срещане\"
Нека сега танцуваме и съхраним
най-галещото... ритъмно усещане.


27.07.2009г

цикъл \"Съавторски\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me