uFeel.me
Ритъмна картина (krasimira1 и Etchi)
Автор: krasimira1,  30 ноември 2011 г. в 00:45 ч.
прочити: 353
Честит да е Милена, деня ти рожден!
С пожелание и поздрав от Ани и
мен!

Полъх пеперудени крила – мекота,
а по пръстите полепва зазоряване.
Ласкаво приютени в очите на жена
искрят нежни тайни за разгадаване.

Тръпнещ и галещ пробужда се деня
разлиства се за ново дивно чувство,
а в очите прокрадва се топла сълза
от вдъхновение... ритъм и изкуство.

Търкулват се думи на деня благослов
следи да оставят – светулки в душата
Теб те пожелават споделеност, любов
и емоции предопределени от съдбата.

Хвърковати прелитат думи навред
орисват ти обич в сърце да прелива,
Вселената да дарява добро и късмет
елексир от емоции до край да опива

(а)

30.11.2011 г

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me