uFeel.me
Раздяла
Автор: nonev,  8 юли 2011 г. в 12:05 ч.
прочити: 278
Когато слънцето на запад прегори,
нашепвам аз с пламнали устни:
-Не слагай сол, там където боли!

Звезди се изсипват в небето,
притихва и малкия град.
Замина от мене сърцето 
с което бях много богат.

Вървя сега сам по тъмната уличка,
вървя си и мисля, дали някой ден
пак ще те срещна, о моя мечтана Любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me