uFeel.me
Раздяла
Автор: Rossi_Ilieva,  12 юни 2011 г. в 22:58 ч.
прочити: 169
Отплува корабът, остана тя да чака
на оня бряг и чужд, и непознат...
И дълго, дълго тя се взира в мрака
с невиждащи очи от самота.

И само вятърът косите й погали,
а сълзите се стичаха в нощта...
Морето тихо шепнеше вълшебни думи...
За нея всичко беше мрак и пустота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me