uFeel.me
Рай
Автор: qneva,  10 април 2012 г. в 23:48 ч.
прочити: 286
Из тъмното където живее нищото
аз там те открих
под дебела сянка на невидимото,
стих сама си сътворих.
Там където гората знае само есен,
и времето облаци плете
аз там изпях песен,
песен от чудни смехове.
Луната даже крие своята светлина,
И слънцето с гръб застанало сърдито
аз там сътворих топлина,
топлина за всеки от сърцето. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me