uFeel.me
РАЗГОВОРИ С НЕБЕСАТА ( 1 – 4 )
Автор: mitivan,  4 декември 2012 г. в 23:24 ч.
прочити: 1013
3. СРЕЩА МЕ СЪДБАТА


Твоята зодия бе весела, приказлива,
а тъгата моя – дълго търпелива...

Мина зад воала!... Търсех си другарка...
Ходех на разходка сам, самичък в парка...

Среща ме съдбата със жени случайно...
виждах във мечтите щастие сияйно...

Но жена не срещнах мен да е прилика,
дето от душата обич да ѝ блика!


23.50 ч., 2 октомври, 2010 г.



4. ЖИВЕЯ С ЛЮБОВ


Живота ми след тебе така се преобърна,
че де когото срещна – готов съм да прегърна!...

Живея със Любов, с Душа съм просветлена,
в хармония със всичко и с цялата Вселена...

Но в самото начало, признавам, трудно беше...
Душата ми все още с мечтите се тешеше;

над мен ятата птици ми махат със крилата
и сякаш ме подканят да литна в Небесата!

„Не мога, мили мои, все още да летя,
след тая катастрофа, де мен ме сполетя...

Да можеш да летиш е нужна силна воля
и Божия подкрепа - на Него днес се моля...

Криле ми да зараснат е нужно още време,
духът ми във ръцете съдбата си да вземе...

За времето съдбовно настъпва скоро ден,
със Дух и аз тогава ще бъда прероден!

Тогава ще летя с криле на Мисълта,
с Плодовете на Духа и силата на Любовта,

която ще ме води към Божията Светлина,
с пробудената в мене Творческа Вълна!\"


18.30 ч., 17 октомври, 2010 г.

mitivan

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me