uFeel.me
Проклятие
Автор: zi_Spider,  17 декември 2009 г. в 22:55 ч.
прочити: 404
Раните - ще ми напомнят те
за хилядите километри полет,
които със пречупени криле
летях до теб - ти обеща ми пролет...

Е... летях ги пак - и на обратно
и пак на своето разпятие
увиснах. Но повторил бих стократно,
а ти си моето проклятие.

из \"Дневникът на сънищата\" част (IV/VI)

2009-12-17

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me