uFeel.me
Престъплението на невинния
Автор: Evelin,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 623
Ах, престъпление!
без милост,без корист, без капка угризение.
Решителен, дързък и на всичко бе готов,
остави ме сама в живота тежък и суров.

А сега аз ще плача и тъгувам,
Как да бъда силна знаейки-аз с тебе се сбогувам?
Бледа и нещастна ще си живея в самотата,
Ще преглъщам звука на смеха ти в тишината.

Свободен си! Хайде Лети! Лети! Лети!
бъди далече от мрака- като цвете чудно разцъфти.
Престъплението вече го извърши,
жертвата бях аз и всичко свърши.

Въпреки това, за мене си светец,
Не би те пресъздал и най-талантливия творец.
Престъпнико чаровен, единствен си ми- погледни.
Раздялата дори не може да ме промени.

Невинен си, нищо че ме нарани жестоко,
Тръгна и остави раната отворена широко.
Ала красивите моменти заедно със мен си спомни,
и знай, че обичаме се безпределно аз и ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me