uFeel.me
Предадена жена
Автор: qneva,  30 юни 2012 г. в 22:22 ч.
прочити: 296
Мъглата жадно ме преследваше,
искаше да ме задуши в сивия си замък
като прокоба над мене тегнеше,
бездомник дояждаш последния си залък. 

Предадена съм и вече не търся подкрепа,
а най ближния някога беше ми ти
загуби се и последната трънлива пътека,
изхода към срещата с надеждата ми.

Не ще те посея отново,
дори да имах още семена
доверие вече няма такова,
разпаднала се е всяка стена.

Цената беше висока,
която с гордост всичко платих
знай съдбата бе прекалено жестока,
за това повече не ти и простих.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me